Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твМисля, че некадърните политически назначения

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твМисля, че некадърните политически назначения
Коментари Харесай

Сиди: От това изчагъртване равносметката е, че от 9 млн. българи 2 млн. ги няма - тях ги изчегартаха

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Мисля, че некадърните политически назначения би трябвало да бъдат изчистени, тъй че служебното държавно управление прави добре. Но за мен най-важното е да не се допусне обстановката в предишния парламент, когато имаше едно надменност от страна на опозицията към Българска социалистическа партия, когато Българска социалистическа партия предложи да се усилят пенсиите. С недостойни трикове пенсиите не бяха увеличени. Същото беше и с назначенията на предходното държавно управление с назначенията в енергийните комисии, когато се предложи мораториум, опозицията също не поддържа рационалните хрумвания. Това разяснява в избирателен спор в студиото на Нова в Минчо Христов от Българска социалистическа партия. 

Служебният кабинет не е никаква въведения към коалиция сред Българска социалистическа партия и Демократична България, както настояват ГЕРБ. Това, което става е да се насочат прожекторите към местата на най-силната захапка, където е превзета страната. Разбирам, че ГЕРБ избират да пускат фишеци, защото не желаят да обяснят проблемите, посочи Антоанета Цонева от Демократична България.

Това, което сега с е случва, е обикновено. 30 години се занимаваме с изчегъртваме. Истината е, че от 9 млн. българи изчегъртаха 2 млн. Това се случи за тези години. Когато пристигна ново държавно управление, добре е да се смени екипа. Когато пристигна служебното държавно управление, може да са най-лошите хора на света, обаче аз не разбрах какво общо има шефа на митницата или шефа на Национална агенция за приходите с изборите. Всяко държавно управление, несъмнено, има право да си смени екипа, само че не и изчегартване, коментира Александър Сиди от Българи патриоти.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР